Alex Thrust

Alex Thrust
 
e: Turbo Thrust
u: Alexis R.C.
 
Alex är en varmblodig travare född 1999. Han är ca 165 i mankhöjd.
Alex har tränats till travet och har startat några lopp hos sin tidigare ägare/uppfödare fram till Oktober 2011.
Jag åkte och kollade på honom och hade planerat in att åka och kolla på flera hästar efteråt och sedan bestämma mig. Men när vi kom fram till stallet där Alex stod och jag såg honom i hagen så var det kärlek vid första ögonkastet!
Vi åkte hem och mamma tyckte kanske att vi borde kolla på lite fler hästar men nejdå! Alex vart det!
Jag kan inte drömma om en bättre häst, Alex är som en bästa vän och han gör alltid sitt bästa för att göra rätt. Han är helt underbar och följer mig vart jag än går, han litar på mig till hundra och jag litar på honom till hundra.
Han är min ängel! Och det är ett sådant band som alla borde sträva efter att ha med sina hästar!
 
Just nu utbildar jag Alex främst inom dressyr! Jag har även ett litet mål att kunna rida i enbart halsring i alla gångarter.
Att skola om en fd travare är verkligen ingen lek och jag anser faktikst det är svårare än att rida in en helt outbildad häst. Detta är en av de största utmaningarna jag tagit på mig men Alex gör alltid sitt bästa och vill lära sig så jag tycker redan vi är på god väg!
 
 
 
 
 
#1 - - Julia:

Grymt fin häst du har! Älskar skallen på honom, väldigt speciell huvudform som sticker ut bland andra varmblod. Himla fin kropp han har och vilket steg!
Älskar att du skriver "han kommer inte kunna tävla Grand Prix som jag vill sen och han mäter sig inte prestationsmässigt med hästarna jag tränade i Italien, men inget av detta spelar någon roll när man har ett sådant band som vi har" "Han är min ängel och ett sådant band borde man sträva efter att ha med sina hästar" tycker det är så fint eftersom jag tycker att alla bara tänker prestationsmässigt och slutar tänka på bandet man har med hästen. Jag lovar, har man ett bra band kan man gå långt! :)

#2 - - Linnea L:

Han är såå fin!!

Svar: Tack :)
Jennie Söder Lindström

#3 - - Carina Fridman:

Hej Jennie hur är det med Alex du kan väl höra av dig och berätta, det var länge sen vi hörde av varandra. Kram till er båda Carina Cenneth hälsar också.